Advertise on DISCO3.CO.UK
Forum · Gallery · Wiki · Shop · Sponsors
DISCO3.CO.UK > In Car Electronics (D3)

6CD-465 keeps losing volume but screen on and cd is playing.
Post Reply  Down to end
Page 2 of 2 <12
Pete K
 


Member Since: 15 Jan 2016
Location: GL
Posts: 4286

England 2005 Discovery 3 TDV6 HSE Auto Rimini RedDiscovery 3

If you buy the wrong amp you will have to buy twice!

Also the colour of the amp matters. (black or silver) get the correct one
  
Post #202044420th Jan 2019 12:35 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
kajtzu
 


Member Since: 11 Aug 2017
Location: Helsinki
Posts: 3127

Finland 2005 Discovery 3 4.4 V8 HSE Auto Cairns BlueDiscovery 3

Yeah I mentioned that earlier to OP Cool
  
Post #202044820th Jan 2019 12:38 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
DVE
 


Member Since: 26 Dec 2018
Location: Sheffield
Posts: 17

2005 Discovery 3 TDV6 S Manual Bonatti GreyDiscovery 3

Thanks all.

Amp currently with an electronics repairer to see if they can see an obvious fault. Will let you know if they find anything.
  
Post #202382330th Jan 2019 11:25 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
DVE
 


Member Since: 26 Dec 2018
Location: Sheffield
Posts: 17

2005 Discovery 3 TDV6 S Manual Bonatti GreyDiscovery 3

Out of interest. Does anyone know if I an replace the high line amp with a logic 7 one?
  
Post #202404831st Jan 2019 4:56 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
Sea Raider
 


Member Since: 01 Nov 2016
Location: Argyll
Posts: 1877

Scotland 2006 Discovery 3 TDV6 SE Auto Cairns BlueDiscovery 3

Not as far as I'm aware

High line - silver

Logic 7 - black

and not interchangeable
 200Tdi Discovery
300Tdi Discovery 50th Anniversary Edition
TD5 Discovery
TD5 Discovery (Project)
P38 Range Rover (Project)
300Tdi Discovery 50th Anniversary Edition (Project)
Discovery 3
 
 
Post #202406031st Jan 2019 5:39 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
DVE
 


Member Since: 26 Dec 2018
Location: Sheffield
Posts: 17

2005 Discovery 3 TDV6 S Manual Bonatti GreyDiscovery 3

Well it has taken a while. I can confirm it was the amp.

However to fix it I took it to a local electronics shop (Nova in Sheffield).

They could not see anything obviously wrong with it but resoldered some of the joints inside.

I refitted it and it didn't work. Then I hard restarted the car (disconnected the battery live terminal for a bit and then reconnected it) and ever since the stereo has worked.

Total cost of fix - £10.

Thanks everyone for your help.
  
Post #20331101st Mar 2019 9:37 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Post Reply
Display posts from the last:  
Post Reply Back to top
Page 2 of 2 <12
Jump to:  
Previous Topic | Next Topic >


Posting Rules
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



DISCO3.CO.UK Copyright © 2004-2019 Futuranet Ltd & Martin Lewis
DISCO3.CO.UK RSS Feed - All Forums

DISCO3.CO.UK is independent and not affiliated to Land Rover.
Switch to Mobile Site