Advertise on DISCO3.CO.UK
Forum · Gallery · Wiki · Shop · Sponsors
DISCO3.CO.UK > Technical (D3)

No indicators
Post Reply  Down to end
Page 1 of 1
Hot Tub
 


Member Since: 15 Aug 2017
Location: United Kingdom
Posts: 180

2009 Discovery 3 TDV6 HSE Auto Zermatt SilverDiscovery 3
No indicators

On a D2 after towing a trailer when indicating only trailer light on dash flashes no indication on dash or car flasher relay cannot be heard this is the same with or without trailer guessing that the relay has gone.

Just wondering if anyone has had this before? Going to have a look later.
  
Post #18754854th Nov 2017 6:11 am
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
OJ-LR4
 


Member Since: 01 Oct 2017
Location: Loch Leven
Posts: 383

Scotland 2015 LR4 3.0 SDV6 SE Tech Auto Corris GreyLR4

Check fuses and check the relay hasn’t worked loose Thumbs Up
 2015 Discovery 4

Gone-2015 Defender Puma 2.2, 2010 Defender Puma 2.4, 2001 Defender Td5, 1993 Defender 200 Tdi


 


Last edited by OJ-LR4 on 4th Nov 2017 10:20 am. Edited 1 time in total 
Post #18754874th Nov 2017 6:49 am
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
thommo1927
 


Member Since: 30 Sep 2016
Location: Cardiff South Wales
Posts: 257

Wales 2005 Discovery 3 TDV6 HSE Auto Bonatti GreyDiscovery 3

Indicators played up on my old Disco 300tdi ,Relay a few times but other times they wouldn’t work for a while then they’d start working. Laughing
 http://www.kontaktkombat.co  
Post #18755344th Nov 2017 10:11 am
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
Hot Tub
 


Member Since: 15 Aug 2017
Location: United Kingdom
Posts: 180

2009 Discovery 3 TDV6 HSE Auto Zermatt SilverDiscovery 3

Fuse blown funny usually tow tintent had no problems but trailer blows a fuse. Guess need to look at that.
  
Post #18756494th Nov 2017 5:26 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
Gareth
Site Moderator 


Member Since: 07 Dec 2004
Location: Bramhall
Posts: 22722

United Kingdom 2013 Discovery 4 3.0 SDV6 HSE Lux Auto Fuji WhiteDiscovery 4

Check the wiring in the plug on the trailer. Maybe shorting out, or just a corroded lump of rust!
  
Post #18756524th Nov 2017 5:30 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
DSL
Keeper of the wheelie bin 


Member Since: 11 May 2006
Location: Somewhere.
Posts: 56392

United Kingdom 2011 Discovery 4 3.0 SDV6 HSE Auto Zermatt SilverDiscovery 4

Just stick an Audi badge on her and normal service will be resumed. Whistle
 

11 D4 HSE - just Dee, no more Double Disco. Sad 
 
Post #18756604th Nov 2017 5:38 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Post Reply
Display posts from the last:  
Post Reply Back to top
Page 1 of 1
Jump to:  
Previous Topic | Next Topic >


Posting Rules
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



DISCO3.CO.UK Copyright © 2004-2017 Futuranet Ltd & Martin Lewis
DISCO3.CO.UK RSS Feed - All Forums Follow DISCO3.CO.UK on twitter

DISCO3.CO.UK is independent and not affiliated to Land Rover.
Switch to Mobile Site