Advertise on DISCO3.CO.UK
Forum · Gallery · Wiki · Shop · Sponsors
DISCO3.CO.UK > North America & LR3/4

Power loss
Post Reply  Down to end
Page 1 of 1
LR3Trav
 


Member Since: 09 Nov 2009
Location: Chula Vista, CA
Posts: 146

United States 2007 LR3 4.4 V8 HSE Auto Java BlackLR3
Power loss

I recently had a transmission flush at a local independent shop. Since then, I seem to be having power loss on acceleration. I need to use a lot of pedal to get up to speed and it has trouble going up steep hills. I have an 07 LR3 V8 4.4 petrol. No smoke seen. It seems to be better when I use command shift. Any ideas on what could be the problem? I have not seen any fault codes other than the "Hood Open". I haven't hooked up my reader yet.
Any ideas are greatly appreciated.
 "Every government interference in the economy consists of giving an unearned benefit, extorted by force, to some men at the expense of others."

Ayn Rand 
 
Post #172577828th Oct 2016 1:15 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Post Reply
Display posts from the last:  
Post Reply Back to top
Page 1 of 1
Jump to:  
Previous Topic | Next Topic >


Posting Rules
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



DISCO3.CO.UK Copyright © 2004-2019 Futuranet Ltd & Martin Lewis
DISCO3.CO.UK RSS Feed - All Forums

DISCO3.CO.UK is independent and not affiliated to Land Rover.
Switch to Mobile Site